20110126

Ayah♥

Kelly buat status beberapa hari yang lepas,yang kelly duduk tepi tasek s7,and try tenangkan hati..it works somehow..eventho org sebelah menyebelah tengok kelly semacam,thinking am i a crazy girl yang baru lepas putus cinta,then menanges sorg2 kat tepi tasek & then wanna suicide there :p

kelly mmg selalu datang tasek tu berjogging.. ye laa,berat kelly dah sampai tahap maximum dah ni. :') i really need to reduce it at least membolehkan baju2 kelly tak kelihatan seperti sarung nangka..plus,dlm masa yg sama,sambil kelly berjoging tu,kelly try release my tension thru memenatkan badan taw..my mind are so heavy with Ayah..almost of the time,i'm so worry about his condition..is he will be okay with the chemotheraphy n radiotheraphy thingy,selesa tak ayah kat ward tu,without my mum..and petang tu,dada kelly sgt2 sesak bila my mum cakap,ayah tak jadi buat chemotheraphy on that day,bcoz ada komplikasi jantung pulak..i'm just like,stop breathing n air mata terus menitis tak henti2..i'm, so damn worried! I wud like to solat sunat or at least baca al-Quran but unluckily i can't..so i decided to jogging..after about two rounds,Kelly tengok tasek tu and tanpa sedar kelly melangkah pergi ke arah tasek.. terus terduduk dan jari laju menekan nombor ayah..

dengar je suara ayah,yes,air mata terus laju mengalir lagi..he said,he's okay..and he didn't mentioned about his heart problem at all..Ayah asyik tell me to study rajin2,tebus balik kesilapan yang kelly pernah buat..and he said he know I can do my course well..lepas je cakap dgn ayah,menanges kelly sorg2 kat tepi tasek tu.tersedu-sedan.. regretting sbb pernah buat ayah kecewa with my attitude and all..i just wanna hug my dad waktu tu..

and i did promise to myself that i will treasure everysinglesecond with my dad,and make him proud of me..i will struggle to get my deanlist and i wanna make he's the happiest person in this world..Kelly akan tebus semua kesilapan yang pernah kelly buat kat matriks n sem 1..InsyaAllah :)
Photobucket

10 comments:

  1. insyaAllah kelly, saya juga akn doakan semoga ayah sihat kembali, insyaAllah.. mummy dlu kena breast cancer.. lps bwt kimo, now dah okay dah, sehat aje.. dah lebih10 tahun lepas, tp mummy dah sehat skrg.. jauh dah dia sambung langkah dia.. :) insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. be strong kelly !

    ReplyDelete
  3. be strong babe . I'm always for you . kirim salam ayah :)

    ReplyDelete
  4. semoga ayah awak cepat sembuh:)

    ReplyDelete